8 godina
iskustva
Program
animacije
64km
staza

O skijanju


Recept za nezaboravno skijaško iskustvo je vrhunsko skijalište Serre Chevalier


Nakon mnogo iskustva sa skijaškim putovanjima, vrijeme je za novi projekt. Tijekom godina najveću smo ljubav razvili prema skijanju, a budući da smo dobili jako puno upita od skijaša svih generacija, sa zadovoljstvom predstavljamo Serre Chevalier koji će biti nova destinacija za sve ljubitelje skijanja. Riječ je o vrhunskom skijalištu koji nudi odlične snježne uvjete i čak 250 km skijaških staza.

Gdje putujemo?

Skijalište Serre Chevalier jedno je od deset najvećih u Europi. Smješten je u francuskim Alpama, na visini od 1200 do 2800 metara nadmorske visine. Ovo osunčano skijalište nudi nezaboravno iskustvo skijanja jer ukupno obuhvaća impresivnih 250 km skijaških staza. 


Osim što je okružen prekrasnom prirodom, Serre Chevalier najveći je ski kompleks južnih francuskih Alpa koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ima blage padine pogodne za početnike, ali i izazovnije staze za iskusnije skijaše. Veći dio skijališta pokriven je topovima za umjetni snijeg. Činjenica koja će zasigurno obradovati sve avanturiste jest da skijalište na nadmorskoj visini od 2200 metara nudi i uživanje u snowparku.   

Prijavi se i budi dio najluđe KnockOut ekipe!

Apartmani Aquisana 4*
Apartmani Briancon

Smještaj i skijalište

Apartmani Aquisana 4* i smještaj u Brianconu

Aquisana  se nalazi u La Salle-les-Alpes, 400 metara od žičare Pontillas i 800 metara od škole skijanja Serre Chevalier Villeneuve. Nudi zatvoreni bazen, hamam i spremište za skije.

Smještaj uključuje TV  i čajnu kuhinju opremljenu mikrovalnom pećnicom i hladnjakom te je gostima na raspolaganju i besplatni WiFi.

Skijalište Serre Chevalier

Najveći ski kompleks francuskih južnih Alpa, sa svojih 250 km povezanih ski staza, spada u jedno od najstarijih europskih skijališta.

Serre Chevalier Vallée skijaško područje je jedno od 10 najvećih u Europi i peto u Francuskoj, a sastoji se od 103 ski staze:

  • 12 crnih
  • 39 crvenih
  • 29 plavih
  • 23 zelene

Od 103 ski staze, čak 80% ih se nalazi na visini od preko 2.000 metara.