7 godina
iskustva
Program
animacije
64km
staza

O SKIJANJU

Snježna idila u koju vas vodimo nalazi se u susjednoj Sloveniji i nudi sadržaje za sve uzraste i profile putnika. Volite li miran odmor ili pak svoje slobodno vrijeme želite začiniti s dozom avanturizma Kranjska Gora neće vas sigurno razočarati.


Pridružite nam se u ovoj čarobnoj zimskoj priči i omogućite sebi i svojim najmilijima zimsku avanturu koje ćete se svi rado prisjećati!


Gdje putujemo?

Najljepša putovanja su ona s obitelji.


Kranjska Gora je simpatično mjestašce pozicionirano među visokim alpskim vrhovima, a ujedno je i jedno od najpopularnijih skijališta u susjednoj Sloveniji. Ovo skijalište nudi 30 kilometara skijaških staza, a obiluje i brojnim popratnim aktivnostima kao što su skijaško trčanje, turno sanjkanje, penjanje po zaleđenim slapovima, a posebna atrakcija za mališane je i vožnja u sobovskoj zaprezi.


Prekrasan krajolik i bogat sadržaj Kranjsku goru definitivno uvrštava u jedno od najboljih odabira za mališane i njihove obitelji.


Prijavi se i budi dio najluđe KnockOut ekipe!

01.01. - 05.01.24.

Smještaj i skijalište

Hotel Alpina

Hotel Alpina nalazi se na samom skijalištu u Kranjskoj Gori, od staze je udaljen svega 10 metara. Hotelske sobe (za 2-4 osobe) opremljene su vlastitom kupaonicom te TV-om sa satelitskim programima. Gostima su u sklopu objekta na raspolaganju besplatni bežični pristup internetu, restoran, bar i terasa.

Skijalište Kranjska Gora

Od Kranjske Gore do Planice na nadmorskoj visini od 800 do 1215 m proteže se skijaški centar Kranjska Gora. Riječ je o jednom od najpopularnijih skijališta u Sloveniji. Nudi 40 kilometara staza, koje su prilagođene početnicima, kao i naprednim skijašima.  


Broj skijaških staza:

  • Plave: 3
  • Crvene: 5 
  • Crne: 4