7 godina
iskustva
Program
animacije
64km
staza

O skijanju

Obožavaš skijati i želiš maksimalno iskoristiti vrijeme na stazi?


Za sve ljubitelje skijanja pripremili smo novogodišnji termin KnockOut Ski Tripa. Iako u ovom terminu nismo u festivalskom izdanju, garantiramo ti odličan skijaški provod. Ukoliko ste početnici, proskijat ćete uz našu školu skijanja, a ako ste eksperti, onda možete sve svoje skijaške sposobnosti pokazati na više od 100 kilometara skijaških staza u prekrasnom Les Orresu.


Pridruži nam se i iskusi jedinstven provod s ekipom uz cjelodnevnu uživanciju na snijegu!

Gdje te vodimo?

Svoje skijaške i boarderske vještine moći ćete pokazati na čak 100 km skijaških staza. 


Ovo šarmantno skijalište pozicionirano je iznad grada Embruna i doline Durance pruža prekrasan pogled na Serre-Ponçon, koje je ujedno i najveće umjetno jezero u Europi. Staze su prilagođene svim tipovima skijaša pa tako Les Orres broji 21 crvenu, 3 crne, 4 plave i 7 zelenih staza. Bogata ponuda Les Orresa ne staje na navedenom, naime na području skijališta posjetitelji mogu uživati i u različitim aktivnostima poput: paraglidinga, vožnje snowmobilima te biathlona.


Pridruži nam se u još jednoj nezaboravnoj snježoj avanturi!


Prijavi se i budi dio najluđe KnockOut ekipe!

30.12.23. - 06.01.24.

Skijalište

Skijalište Les Orres

Na vidikovcu jezera Serre-Ponçon na nadmorskoj visini od 2720 metara nalazi se skijalište Les Orres. Riječ je o destinaciji koja nudi jedinstvene snježne pustolovine. 

Les Orres osigurava izvanrednu kvalitetu snijega u kombinaciji s južnom klimom. Ova dva aspekta skijalište čine idealnim mjestom za uživanje u snježnim radostima. 

  • 100 km skijaških staza
  •  Iznimno osunčano skijalište 

Broj skijaških staza:

  • Zelene: 7 
  • Plave: 4
  • Crvene: 21
  • Crne: 3