8 godina
iskustva
Program
animacije
64km
staza

O skijanju

Sanjaš o spoju elektroničke glazbe i skijanja? Seksi Srijeda Snow te zove. ☎️


Plesni podij zamijenit ćemo snijegom na dnu staze u Kranjskoj Gori uz omiljene DJ-e Seksi Srijede. Četiri DJ-a, dva večernja partya i jedan après garantiraju odličan provod u slovenskoj skijaškoj oazi. 


Pridruži se našem prvom snježnom plesu.

Gdje te vodimo?

Budi dio našeg prvog skijaško-plesnog putovanja.


Seksi Srijeda Snow svoje će prvo izdanje predstaviti u Kranjskoj Gori. Smještajem na samoj stazi osigurano je potpuno ispunjenje skijaških i plesnih želja. Svi profili skijaša u Kranjskoj će Gori pronaći nešto za sebe, a oni najiskusniji bit će zadivljeni podkorenskim skijaškim poligonom koji je dom Vitranc kupa.

Prijavi se i budi dio najluđe KnockOut ekipe!

Hotel Alpina 3* - višekrevetna soba
Hotel Alpina 3* - dvokrevetna soba

Smještaj i skijalište

Hotel Alpina

Hotel Alpina nalazi se na samom skijalištu u Kranjskoj Gori, od staze je udaljen svega 10 metara, ali je također blizu centra grada gdje gosti mogu istraživati lokalne trgovine, restorane i atrakcije. 

Hotelske sobe (za 2-4 osobe) opremljene su vlastitom kupaonicom, TV-om sa satelitskim programima te grijanjem. Gostima su u sklopu objekta na raspolaganju besplatni bežični pristup internetu, restoran, bar i terasa.

Hotel Alpina nudi udobne i moderno opremljene sobe koje gostima pružaju osjećaj topline i ugode. Svaka soba ima pogled na okolne planine ili prekrasni krajolik, stvarajući opuštajuću atmosferu za odmor.

Putnici mogu uživati u kulinarskim delicijama koje nudi restoran hotela. Kuhinja je fokusirana na lokalne i internacionalne specijalitete, koristeći svježe sastojke kako bi stvorila nezaboravna gastronomska iskustva.

Hotel Alpina nudi i raznovrsne mogućnosti za rekreaciju. Gosti mogu uživati u wellness centru, teretani, bazenu ili organiziranim aktivnostima na otvorenom, prilagođenim godišnjem dobu.

Skijalište Kranjska Gora

Od Kranjske Gore do Planice na nadmorskoj visini od 800 do 1215 m proteže se skijaški centar Kranjska Gora. Riječ je o jednom od najpopularnijih skijališta u Sloveniji. Nudi 40 kilometara staza, koje su prilagođene početnicima, kao i naprednim skijašima.  


Broj skijaških staza:

  • Plave: 3
  • Crvene: 5 
  • Crne: 4