8 godina
iskustva
Program
animacije
64km
staza

O kampu

Ukoliko želite vašim mališanima pružiti nezaboravno skijaško iskustvo – ovo je prava prilika!


Mnogi od nas ljubav prema skijanju nose još od malih nogu i rado se prisjećaju svojih prvih snježnih putovanja. Osim prvih skijaških koraka, vaši najmlađi će steći lijepe uspomene I prijatelje za cijeli život. Uz učitelje iz škola koji su im vrlo dobro poznati, na lokaciju dovodimo i instruktore skijanja odnosno bordanja koji prate svaki njihov korak. Kombinacija snježne idile, stručnog vodstva i veselih mališana rezultira iskustvom za pamćenje! Školski skijaški kamp organiziramo već čitav niz godina i brojimo na tisuće zadovoljnih osnovnoškolaca.


Prijavite svoje dijete na novo izdanje Školskog skijaškog kampa  i omogućite im nezaboravno putovanje!


Za sve informacije kontaktirajte nas na broj: 099 848 5002


Preuzmi brošuru

Gdje putujemo?

Prvi skijaški koraci pamte se zauvijek.


Kranjska Gora je simpatično mjestašce pozicionirano među visokim alpskim vrhovima, a ujedno je i jedno od najpopularnijih skijališta u susjednoj Sloveniji. Ovo skijalište nudi 30 kilometara skijaških staza, a obiluje i brojnim popratnim aktivnostima kao što su skijaško trčanje, turno sanjkanje, penjanje po zaleđenim slapovima, a posebna atrakcija za mališane je i vožnja u sobovskoj zaprezi.


Prekrasan krajolik i bogat sadržaj Kranjsku Goru definitivno uvrštava u jedno od najboljih odabira za mališane.


Pružite vašim mališanima nezaboravno skijaško iskustvo

Smještaj i skijalište

Hotel i sobe

SOBE TINA I NIKA

Sobe se nalaze u mirnom dijelu Kranjske Gore, a nalaze se samo 2 km od skijališta. Objekt Nika ima zajednički prostor s kabelskom televizijom koji je namijenjen druženju. Svim
gostima na raspolaganju su zajednička terasa i besplatan Wifi. U Niki se bogati buffet doručak priprema u sali za doručak. Sobe Tina uključuju zajednički salon i vrt. U sklopu objekta gosti mogu koristiti zajedničku kuhinju i besplatni Wifi.

HOTEL ALPINA

Hotel Alpina nalazi se na samom skijalištu u Kranjskoj Gori, od staze je udaljen svega 10 metara. Hotelske sobe (za 2-4 osobe) opremljene su vlastitom kupaonicom te TV-om sa satelitskim programima. Gostima su u sklopu objekta na raspolaganju besplatni bežični pristup internetu, restoran, bar i terasa.

HOSTEL CENTRAL

Hostel Central se nalazi pored hotela Alpina, na samoj skijaškoj stazi.

HOTEL RUTE I VILA LEPIČEVAC

Hotel Rute udaljen je 4 km od prve skijaške staze. Sobe imaju balkon s pogledom na alpski krajolik ili vrt, centralno grijanje, TV i besplatni pristup internetu. U hotelu je blagovaonica i zajednički dnevni boravak.

Skijalište Kranjska Gora

Od Kranjske Gore do Planice na nadmorskoj visini od 800 do 1215 m proteže se skijaški centar Kranjska Gora. Riječ je o jednom od najpopularnijih skijališta u Sloveniji. Nudi 40 kilometara staza, koje su prilagođene početnicima, kao i naprednim skijašima.  


Broj skijaških staza:

  • Plave: 3
  • Crvene: 5 
  • Crne: 4