8 godina
iskustva
Program
animacije
64km
staza

O High School Tripu


Srednjoškolski dani pamte se zauvijek, a kad njima pridodate izlet s prijateljima iz školskih klupa onda ti dani dobivaju na dodatnoj vrijednosti. Na High School Tripu očekuju vas nezaboravna iskustva i avanture u Sarajevu i Mostaru, gdje spoj tradicije i suvremenog života pružaju nezaboravno iskustvo. 


Pridružite nam se na putovanju koje će obogatiti vaše srednjoškolske dane i na kojem ćete napuniti baterije za lakše privođenje školske godine kraju.  

Gdje putujemo?

Sarajevo, srce Bosne i Hercegovine, oduševljava svojom bogatom kulturnom scenom i živopisnim humorom. Nezaobilazna stanica pri posjetu Sarajevu je svakako odlazak na ćevape. Istražite s nama ovu metropolu, upoznajte zabavnu stranu ovog grada i uživajte u tradiciji bosanske večere.

Mostar, s druge strane, očarava svojom slikovitom scenografijom, poviješću, prirodnim ljepotama i gastronomiji, ali ipak prva asocijacija na ovaj grad je svakako prepoznatljiv Mostarski most. High School Trip pruža vam priliku da upoznate bogatu povijest grada, istražite njegove arhitekturu i doživite nezaboravne trenutke na obali rijeke Neretve koja kroz godine svjedoči o ljepoti i snazi ovog grada.

Prijavi se i budi dio najluđe KnockOut ekipe!

02.04. - 05.04.24.

Smještaj

Hotel Ibis Styles

Hotel ibis Styles Sarajevo smješten je 10 minuta vožnje od Međunarodne zračne luke Sarajevo i 6,3 km od Latinske ćuprije. Objekt nudi unutarnji bazen, wellness centar, besplatni WiFi i besplatno parkiralište.

Sve sobe uključuju klima-uređaj, TV, prostor za sjedenje i radni stol. Pojedine jedinice obuhvaćaju balkon s pogledom na grad ili rijeku. Vlastita kupaonica sadrži tuš i sušilo za kosu.