8 godina
iskustva
Program
animacije
64km
staza

O skijanju

Isprati skijašku sezonu na jednom od najšarmantnijih skijališta u Sloveniji!


Svi skijaški znalci svjesni su činjenice da je najbolje skijanje ono koje zaokružiš vrhunskim Apres-Ski partijima! Za sve ljubitelje skijanja i partijanja u jednom – L'amour Ski Closing tvoj je poziv na nezaboravno zatvaranje zimske sezone. Pridruži nam se u Kranjskoj Gori i uživaj na čak 20 kilometara skijaških staza zajedno sa svojom omiljenom ekipicom.


Ps. S nama nikada nije kasno za snježne radosti, jer dok ima snijega ima i KnockOutiranja

Gdje te vodimo?

Odlazak na skijanje najbolji je oproštaj od zime. 


Kranjska Gora je jedno od najpopularnijih skijališta u susjednoj Sloveniji. Nudi 20 kilometara skijaških staza, koje su prilagođene svim profilima skijaša. Osim skijališta, pruža brojne popratne aktivnosti kao što su skijaško trčanje, turno sanjkanje i penjanje po zaleđenim slapovima. 


Uhvati zadnji snježni vlak i budi dio još jedne snježne pustolovine.


Prijavi se i budi dio najluđe KnockOut ekipe!

Sobe Tina
Apartmani Tina
Hotel Alpina 3*
Hotel Alpina 3* superior

Smještaj i skijalište

Sobe i apartmani Tina, hotel Alpina 3*

SOBE I APARTMANI TINA

Sobe i apartmani nalaze se u mirnom dijelu Kranjske Gore, a nalaze se samo 2 km od skijališta. Objekt Nika ima zajednički prostor s kabelskom televizijom koji je namijenjen druženju. Svim gostima na raspolaganju su zajednička terasa i besplatan Wifi. U Niki se bogati buffet doručak priprema u sali za doručak. Sobe Tina uključuju zajednički salon i vrt. U sklopu objekta gosti mogu koristiti zajedničku kuhinju i besplatni Wifi.


HOTEL ALPINA

Hotel Alpina nalazi se na samom skijalištu u Kranjskoj Gori, od staze je udaljen svega 10 metara. Hotelske sobe (za 2-4 osobe) opremljene su vlastitom kupaonicom te TV-om sa satelitskim programima. Gostima su u sklopu objekta na raspolaganju besplatni bežični pristup internetu, restoran, bar i terasa.

Skijalište Kranjska Gora

Od Kranjske Gore do Planice na nadmorskoj visini od 800 do 1215 m proteže se skijaški centar Kranjska Gora. Riječ je o jednom od najpopularnijih skijališta u Sloveniji. Nudi 40 kilometara staza, koje su prilagođene početnicima, kao i naprednim skijašima.  


Broj skijaških staza:

  • Plave: 3
  • Crvene: 5 
  • Crne: 4